A apărut nr. 9 al revistei Mathgal . Revista are 50 de pagini , costă 15 RON şi se adresează elevilor din clasele I-XII , dar şi profesorilor.
Puteţi cumpăra numerele 3 , 4 , 5, 6, 7, 8, 9 ale revistei Mathgal la preţul de 30 RON. Acestea vor fi trimise prin e-mail dupa achitarea celor 30 ron. Detalii pe antoheflorin@yahoo.com.

Revista se poate cumpăra de la secretariatul Şcolii Gimnaziale Dan Barbilian Galaţi. Comenzi se pot face pe adresa: antoheflorin@yahoo.com

În paginile revistei pot fi găsite subiectele de la ediţia a VI-a a concursului MATHGAL cât şi elevii care au obţinut premii şi menţiuni.

Revista de matematică MATHGAL a obţinut PREMIUL I la expoziţia naţională "Anelisse" -Concurs de reviste, publicaţii, materiale publicitare, Ediţia a VI-a din 29 august 2013. Diploma poate fi văzută mai jos.

Vă propunem 3 Jurnale școlare pentru vacanță:

http://www.edituraparalela45.ro/carte/jurnalul-meu-scolar-pentru-vacanta-matematica-si-stiinte-clasa-a-vii-a/

http://www.edituraparalela45.ro/carte/jurnalul-meu-scolar-pentru-vacanta-matematica-si-stiinte-clasa-a-vi-a/

http://www.edituraparalela45.ro/carte/jurnalul-meu-scolar-pentru-vacanta-matematica-si-stiinte-clasa-a-v-a/

Vă propunem si doua  culegeri de matematica pentru evaluarea naţională 2017 :cls a VIII  si clasa a VI-a.

Matematica. Evaluare Nationala 2017.INITIERE  reprezinta o noutate metodica privind pregatirea evaluarii nationale la disciplina matematica a elevilor de clasa a VIII-a. Lucrarea vine in sprijinul elevilor cu performante scazute la matematica. Respectand intru totul programa scolara pentru Evaluarea Nationala, autorii au gandit un plan didactic care, pe de o parte, sa ofere profesorilor, dar si parintilor, un instrument de lucru adecvat invatarii diferentiate si, pe de alta parte, sa-i ajute pe acesti elevi sa promoveze examenul de Evaluare Nationala la matematica obtinand o nota cel putin de trecere. Noutatea acestei lucrari consta in modul de organizare a structurii metodice.

Culegerea poate fi comandata pe site-ul editurii Paralela 45 utilizand linkul
http://www.edituraparalela45.ro/carte/matematica-evaluarea-nationala-2017-initiere-notiuni-teoretice-si-50-de-teste-dupa-modelul
 
Culegerea Evaluare Nationala la finalul clasei a sasea Matematica si Stiinte 2017 poate fi comandata de pe site-ul editurii Paralela 45 utilizand linkul:
http://www.edituraparalela45.ro/carte/evaluarea-nationala-2017-la-finalul-clasei-vi-matematica-si-stiinte-49-de-teste-cu-rezolvariDIPLOMA MATHGAL.pdf DIPLOMA MATHGAL.pdf
Size : 1739.537 Kb
Type : pdf
Redactie5.pdf Redactie5.pdf
Size : 132.546 Kb
Type : pdf

Make a free website with Yola