CONCURSUL JUDEŢEAN DE MATEMATICĂ MATHGAL

EDIŢIA A IV-A

 

                     

     

                              Catedra de matematică a Şcolii Gimnaziale nr 5 Galaţi organizează în data de 24 ianuarie 2015 concursul de matematică MATHGAL. Concursul are două probe : proba individuală şi proba pe echipe (care se adresează doar elevilor din ciclul gimnazial).

Concursul (proba individuală) se adresează tuturor elevilor din clasele III-VIII.

A) Proba individuală. La această probă poate participa orice elev din judeţul Galaţi care achită taxa de participare de 15 RON. Subiectul probei individuale este alcătuit din 20 de itemi tip grilă cu cinci variante de răspuns. Pentru fiecare item rezolvat corect se acordă 4 puncte, iar pentru fiecare item greşit se scade un punct. Întrebările fără răspuns nu se vor puncta sau depuncta. Din oficiu se acordă 20 de puncte. Durata probei de concurs este de 2 ore.

Înscrierea la concurs se va realiza prin completarea fişei de înscriere , care va fi depusă împreună cu taxa de participare la secretariatul Şcolii Gimnaziale nr 5.Prin semnarea fisei de inscriere elevii se declara de acord cu regulamentul concursului si cu publicarea rezultatului pe site-ul concursului. Elevii din judeţ se vor înscrie prin trimiterea de către profesorul îndrumător a unui tabel de forma pe adresa : concursmathgal@yahoo.com

Nr crt

Nume şi prenume

Clasa

Localitate

Şcoala

Profesor

Tabelul trebuie să fie în format Excel.

La fiecare clasă se vor acorda premii şi menţiuni, structura premiilor şi cuantumul lor fiind stabilite de coordonatorul concursului după finalizarea înscrierilor (16 ianuarie 2015).B) Proba pe echipe. La această probă vor participa echipe alcătuite din 4 elevi. Elevii care  participă la proba individuală, vor achita o taxă de participare de 10 ron. Proba pe echipe va fi alcătuită din 3 runde a câte 30 de minute fiecare. Se vor acorda premiul I, II, III şi o menţiune.


Comisia de organizare a concursului este alcătuită din:


PREŞEDINTELE CONCURSULUI: PROF. BOGDAN ANTOHE - Colegiul Naţional Mihail Kogalniceanu Galaţi

Coordonatorul concursului: prof. Florin Antohe

Director al Şcolii Gimnaziale nr 5 Galaţi: prof. Daniela Nicolaev-Malaxa

 

Comisia de selectare a subiectelor este alcătuită din:

Prof. învăţământ primar Tatiana Lăbuş: clasa a III-a.

Prof. Florin Antohe: clasa a IV-a.

Prof. Daniela Nicolaev Malaxa: clasa a V-a.

Prof. Bogdan Antohe: clasa a VI-a.

Prof. Marius Antonescu: clasa a VII-a.

Prof. Florin Antohe: clasa a VIII-a.


Subiectele de la a doua ediţie a concursului se găsesc în numărul 6 al Revistei de matematică Mathgal.(detalii legate de revistă gasiţi la pagina REVISTA MATHGAL).
Mai jos găsiţi fişa de înscriere la proba individuală cât şi invitaţia.

AVEM RUGAMINTEA DE A FACE PE CÂT POSIBIL ÎNSCRIERI pe toată perioada 8 dec 2014- 16 ianuarie 2015 şi nu în ultimele 3 zile.
   

Concursul de matematică MATHGAL a apărut în ziarul local Viaţa Liberă (1 februarie 2012). Puteţi vizualiza mai jos la pagina învăţământ.

http://www.viata-libera.ro/educatie/50656-viata-libera-cotidian-s-au-acordat-premiile-concursului-mathgal-sustinut-la-scoala-nr-5

http://www.monitoruldegalati.ro/evenimente/5795-peste-400-de-participanti-la-concursul-de-matematica-mathgal/5795-peste-400-de-participanti-la-concursul-de-matematica-mathgal.html

FIŞĂ DE ÎNSCRIERE  MATHGAL.pdf FIŞĂ DE ÎNSCRIERE MATHGAL.pdf
Size : 139.989 Kb
Type : pdf
INVITATIE CONCURS MATHGAL.pdf INVITATIE CONCURS MATHGAL.pdf
Size : 848.13 Kb
Type : pdf
Modele subiecte MATHGAL.pdf Modele subiecte MATHGAL.pdf
Size : 190.216 Kb
Type : pdf
EDITIA I-28.01.pdf EDITIA I-28.01.pdf
Size : 116.939 Kb
Type : pdf
vlg_01 febr.pdf vlg_01 febr.pdf
Size : 5737.7 Kb
Type : pdf
Make a Free Website with Yola.