CONCURSUL JUDEŢEAN DE MATEMATICĂ MATHGAL

EDIŢIA A IV-A

 

                     

     

                              Catedra de matematică a Şcolii Gimnaziale nr 5 Galaţi organizează în data de 25 ianuarie 2015 concursul judeţean de matematică MATHGAL.

Concursul se adresează tuturor elevilor din clasele III-VIII.

 La concurs poate participa orice elev din judeţul Galaţi care achită taxa de participare de 15 RON. Subiectul probei de concurs este alcătuit din 20 de itemi tip grilă cu cinci variante de răspuns. Pentru fiecare item rezolvat corect se acordă 4 puncte, iar pentru fiecare item greşit se scade un punct. Întrebările fără răspuns nu se vor puncta sau depuncta. Din oficiu se acordă 20 de puncte. Durata probei de concurs este de 2 ore.

Deci formula de calcul a punctajului final este: 20 + 4 x NRC - 1 x NRG, unde:

NRC- numărul de răspunsuri corecte şi NRG- numărul de răspunsuri greşite.

Înscrierea la concurs se va realiza prin completarea fişei de înscriere , care va fi depusă împreună cu taxa de participare la secretariatul Şcolii Gimnaziale nr 5.Prin semnarea fişei de inscriere elevii se declară de acord cu regulamentul concursului şi cu publicarea rezultatului pe site-ul concursului. Elevii din judeţ se vor înscrie prin trimiterea de către profesorul îndrumător a unui tabel de forma pe adresa : concursmathgal@yahoo.com

Nr crt

Nume şi prenume

Clasa

Localitate

Şcoala

Profesor

Tabelul trebuie să fie în format Excel.

Taxa de concurs va fi colectată în mod legal de catre Asociaţia Prietenii Scolii 5 Cuza Vodă, avand sediul in Str Gorunului nr 6 bis, si C.I.F 27820495. Fiecare elev va primi o chitanţă, care atestă plata taxei de concurs din partea asociaţiei în ziua concursului.

La fiecare clasă se vor acorda premii şi menţiuni, structura premiilor şi cuantumul lor fiind stabilite de coordonatorul concursului după finalizarea înscrierilor (14 ianuarie 2015).Comisia de organizare a concursului este alcătuită din:


PREŞEDINTELE CONCURSULUI: PROF. BOGDAN ANTOHE - Colegiul Naţional Mihail Kogalniceanu Galaţi

Coordonatorul concursului: prof. Florin Antohe

Director al Şcolii Gimnaziale nr 5 Galaţi: prof. Daniela Nicolaev-Malaxa

 

Comisia de selectare a subiectelor este alcătuită din:

Prof. învăţământ primar Tatiana Lăbuş: clasa a III-a.

Prof. Florin Antohe: clasa a IV-a.

Prof. Daniela Nicolaev Malaxa: clasa a V-a.

Prof. Bogdan Antohe: clasa a VI-a.

Prof. Marius Antonescu: clasa a VII-a.

Prof. Florin Antohe: clasa a VIII-a.


Subiectele de la a treia ediţie a concursului , cat si premiantii se găsesc în numărul 6 al Revistei de matematică Mathgal.(detalii legate de revistă gasiţi la pagina REVISTA MATHGAL).
Mai jos găsiţi fişa de înscriere la proba individuală cât şi invitaţia.

AVEM RUGAMINTEA DE A FACE PE CÂT POSIBIL ÎNSCRIERI pe toată perioada 8 dec 2014- 14 ianuarie 2015 şi nu în ultimele 3 zile.
   

Concursul de matematică MATHGAL a apărut în ziarul local Viaţa Liberă (1 februarie 2012). Puteţi vizualiza mai jos la pagina învăţământ.

http://www.viata-libera.ro/educatie/50656-viata-libera-cotidian-s-au-acordat-premiile-concursului-mathgal-sustinut-la-scoala-nr-5

http://www.monitoruldegalati.ro/evenimente/5795-peste-400-de-participanti-la-concursul-de-matematica-mathgal/5795-peste-400-de-participanti-la-concursul-de-matematica-mathgal.html

Invitatie mathgal 2015.pdf Invitatie mathgal 2015.pdf
Size : 830.14 Kb
Type : pdf
FIŞĂ DE ÎNSCRIERE  MATHGAL.pdf FIŞĂ DE ÎNSCRIERE MATHGAL.pdf
Size : 139.989 Kb
Type : pdf
Modele subiecte MATHGAL.pdf Modele subiecte MATHGAL.pdf
Size : 190.216 Kb
Type : pdf
EDITIA I-28.01.pdf EDITIA I-28.01.pdf
Size : 116.939 Kb
Type : pdf
vlg_01 febr.pdf vlg_01 febr.pdf
Size : 5737.7 Kb
Type : pdf
Make a Free Website with Yola.